România

BPI group furnizează servicii de outplacement / tranziție în carieră, începând cu anul 2000, atât pentru manageri, cât și pentru personal de execuție. De-a lungul anilor, BPI group s-a desprins ca lider pe această piață în România, prin dimensiunea proiectelor derulate și a numărului de candidați care au beneficiat de servicii de tranziție în carieră/outplacement.

Programul de outplacement sprijină tranziția în carieră a persoanelor care și-au pierdut locul de muncă, fie în urma unei restructurări, fie prin decizie individuală. La nivel managerial, programul oferă consiliere în carieră - identificarea competențelor-cheie, metode de promovare și branding personal, construirea identității pe piața muncii, simulări de interviuri ; BPI group adaugă valoarea serviciilor sale prin sprijinul oferit individual fiecărui candidat pentru identificarea de noi oportunități profesionale, prin activități concrete și țintite de prospectare activă a pieței.

Pe baza experienței practice dobândite, cea mai largă din piața de consultanță din România, BPI group a demarat recent un studiu privind programele de outplacement individuale derulate în perioada 2012 – 2014.

 

CE NE-A INTERESAT?

Candidații acompaniați au fost consultați referitor la comportamentul lor în piața muncii pe durata proiectului.

Studiul s-a desfășurat online, pe un eșantion inițial alcătuit din 80 de candidați cu experiență (experți, specialiști, manageri intermediari și de top), care au beneficiat în ultimii doi ani de serviciile de outplacement BPI group. Majoritatea au acceptat să ne răspundă.

Părerile lor, precum și observațiile Consultanților stau la baza acestui studiu.

Această analiză nu reprezintă un sondaj de opinie, cu validitate sociologică, ci un barometru al parcursului managerial în piața muncii, între așteptările candidaților și realitatea pieței românești.

 

portret robot

 

 

 

 

 ITINERARIU ÎN PIAȚA MUNCII

INFOGRAFIC tranzitia in cariera FINAL v3

 

TESTIMONIALE

om 

Mulțumesc pentru tot suportul acordat în găsirea unui nou angajament. A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine, peste care am trecut mult mai ușor având în spate ajutorul și suportul tău, începând de la construirea CV-ului, urmărirea anunțurilor, recomandări, trimiterea CV-ului și mai ales follow-up permanent.”

National Sales Manager, FMCG

  OM 2  

“I-am rămas profund recunoscător pentru cât s-a străduit.”

— Marketing & Comunicare

   OM3  

Mentoring, comunicare permanentă, profesionalism.

Studii universitare, Famaceutic/Medical

 

 

 

 


 

 


 

  • lien_linkedinlien_twitter