România

BPI group se bucură de o prezenţă de peste 17 ani în România şi a asistat diferite procese de schimbare şi restructurare. Indiferent de motivul reorganizării sau restructurării – fuziune, schimbări în comportamentul consumatorilor, externalizarea unor activităţi – organizaţiile trebuie să se adapteze rapid pentru a rămâne competitive.

image2bandeau

BPI group foloseşte metodologia Positive Restructuring Process©, combinând obiectivul de transformare eficientă, obligaţiile legale şi menţinerea unei imagini pozitive, în interiorul şi în exteriorul companiei. Expertiza dobândită în procese de restructurare poziţionează BPI group ca lider în furnizarea de servicii de tranziţie în carieră şi outplacement.

Ne sprijinim clienţii pentru:

  • Restructurarea etică şi echitabilă, în medii de afaceri şi culturi variate
  • Managementul proceselor de restructurare, incluzând strategia, obligaţiile legale, calendarul proiectului şi alegerea unor soluţii eficace şi eficiente pentru companie şi pentru salariaţi
  • Comunicarea schimbării către partenerii interni şi externi organizaţiei, în acord cu rolul şi atribuţiile acestora
  • Menţinerea mărcii de angajator şi a obligaţiilor de responsabilitate socială în contextul sensibil al restucturării
  • Conceperea şi implementarea proceselor de concediere, de plecări voluntare sau oricărei soluţiilor de mobilitate internă
  • Furnizarea de servicii profesionale de tranziţie în carieră şi outplacement, la nivel managerial şi de execuţie, indiferent de volumul de persoane vizate, locaţie sau profilul de activitate al companiei.

 

 

Serviciile includ, dar nu sunt limitate la:
Managementul procesului de schimbare organizaţională Tranzitia in cariera si outplacement individual (managerial)
Proceduri legale în implementarea proiectului
Re-mobilizarea echipei, comunicare internă şi externă
Outplacement colectiv
Dialog social şi medierea relaţiei cu autorităţile de profil
  • lien_linkedinlien_twitter