România

Evenimente

Outplacement.ro este un proiect de succes marca BPI group România. Include un blog unic în România și resurse pentru companii sau manageri care se află în situația unei tranziții în carieră. 

Outplacement.ro este prezent și în social media pentru tine! 

Logo-Outplacement-1

Echipa BPI group sărbătorește 20 de ani de prezență în România. Am progresat alături de clienții noștri, ne-am bucurat de proiecte reușite, am demonstrat că ne respectăm angajamentele și că, împreună, clienți, candidați și consultanți suntem formidabili!

Logo aniversar BPI

Luna octombrie poate fi cu siguranță numită și Luna expatrierii. Pentru cei nou sosiți în România, bagajele sunt (aproape) desfăcute, copiii au început școala, primele demersuri administrative sunt încheiate, expatriatul (de multe ori Domnul) și-a început misiunea …

Pe 4 iunie 2015, BPI group România a organizat un workshop interactiv, în sediul său din București. Întâlnirea dintre echipa BPI și participanții aflați în outplacement, în momentul conferinței, a avut ca obiectiv pregătirea acestora pentru procesul de recrutare, de la prezenţa offline la cea din mediul virtual.

Evenimentul a fost structurat în 2 paneluri: branding personal prin social media și pregătirea pentru interviu. Cele două teme au fost prezentate interactiv, prin aplicații practice și studii de caz, precum și cu materiale pe suport video.

În cele din urmă, participanții au apreciat aportul informațional adus de cele două moderatoare ale întâlnirii, Mirela Toma și Luminița Rizea, și și-au exprimat dorinţa de a-şi actualiza profilul, atât online, cât și în ceea ce privește pregătirea pentru un interviu.concluzii workshop gsk